Termenul de depunere a declarației unice și a Formularului 230 va fi extins până la 31 iulie 2019

Termenul pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeşte de la 15 martie până la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanţă, publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Autoritățile explică faptul că au luat această decizie pentru a Evita blocarea sistemului electronic, în condiţiile în care, din acest an, Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale se depune doar în format electronic.

Contribuabilii care au depus până la 31 iulie 2018 Declarația Unică, beneficiază de o bonificație de 5% din impozitul pe venit aferent anului 2018 și plătit integral până la 31 iulie 2019.
Declarația se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii.
Persoanele care nu realizează venituri şi aleg să plătească contribuţia de asigurare de sănătate trebuie, de asemenea, să depună această declarație.

Sursa: Revista de Alba
Înapoi Mai sunt câteva zile pentru a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Alege să ajuți pacienții cu scleroză multiplă!

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00