Surprize și gânduri bune pentru pacienții cu scleroză multiplă, din Alba

Mâine, 30 mai, Ștafeta Ciclistă SM ajunge în Alba Iulia. Începând cu ora 17:00, în Piața Cetății, albaiulienii sunt așteptați să fie alături de cei care suferă de scleroză multiplă. În cadrul evenimentului, va fi prezentat și noul automobil donat de compania Star Assembly, din Sebeș, special dotat pentru persoanele cu handicap locomotor. Beneficiari vor fi pacienții cu scleroză multiplă, din cadrul Asociației SM SPEROMAX Alba.

Evenimentul este unul recreativ itinerant, de tip ștafetă ciclistă, organizat în 8 localități din România și București, cu participarea voluntarilor, copii, tineri, a persoanelor afectate de SM și a famililor acestora, cu prilejul zilei mondiale SM, 30 mai, într-un demers comunitar de susținere a cauzei persoanelor afectate de scleroza multiplă pentru solidarizarea și încurajarea persoanelor afectate de această maladie.

Concret, 3 voluntari bicicliști pornesc într-o ștafetă ciclistă dedicată cauzei SM, legând mai multe localități din România (Oradea, Bistrița, Neamț, Harghita, Alba Iulia, Timișoara, Craiova și București), în care comunitatea, copii, tineri și membrii familiilor pacienților, utilizând propriile biciclete, se alătură, ca suporteri bicicliști, într-un tur ciclist simbolic și recreativ, organizat într-un parc central din localitate, pentru a motiva echipa ștafetei și a le înmâna postit-uri cu mesaje de încurajare celor afectați de această maladie.

După efectuarea turului simbolic, în sunetul clopoțeilor de bicicletă, echipa ștafetei va pleca spre prima destinație din traseul național, purtând ca ștafetă, mesajele și fotografiile de încurajare ale comunității, pe care le va culege de pe tot traseul, până la punctul terminus.

Ștafeta Ciclistă SM este organizată la Alba Iulia de către Asociația de Scleroză Multiplă din România, în parteneriat cu Asociația SM SPEROMAX Alba.

Sursa: Urbea Mea
Înapoi Surprize și gânduri bune pentru pacienții cu scleroză multiplă din județul Alba

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00