Sprijin financiar pentru SM Speromax Alba

Comunitatea din Alba a mai dat dovadă încă o dată ca nu rămâne insensibilă la nevoile celor din jur. În urma campaniei de strângere de fonduri, demarată de Asociația SM Speromax Alba, în luna august, pentru achiziționarea unui autoturism, compania Vimed Alba Iulia s-a implicat și a donat o mașină second-hand care dispune de dotările de care au nevoie specialiștii pentru deplasările la domiciliile pacienților.

Totuși, autovehiculul are nevoie de unele reparații, pentru care asociația nu are suficiente fonduri.

Zeci de pacienți cu scleroză multiplă din Alba se bazează lunar pe sprijinul oferit de specialiștii SM Speromax, care efectuează regulat vizite la domiciliile acestora pentru a le duce produse, medicamente și pentru a le oferi servicii terapeutice de care au mare nevoie.

Asociația a dispus de un autoturism, dar care punea probleme în deplasările, pe distanțe mai mari.

Dotările mașinii donate de Vimed sunt superioare față de cele ale vechiului autoturism, însă lucrările de reparație care trebuie efectuate impun costuri care se ridică la suma de 3000 de lei.

Astfel, ca de fiecare dată, Asociația SM Speromax Alba se bazează pe sprijinul comunității pentru strângerea sumei necesare.

Donațiile se pot face in contrul Asociației SM Speromax Alba RO73BTRLRONCRT00A1554005 sau direct la sediul din Alba Iulia, strada Gladiolelor, nr. 3A.

SM Speromax este singurul ONG din județ care de 12 ani, cu ajutorul voluntarilor și a comunității, sprijină toți pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă din Alba, dezvoltând o întreagă serie de servicii menite să le facă beneficiarilor viața mai ușoară.

Sursa: Urbea Mea
Înapoi Sprijin financiar pentru SM Speromax Alba

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00