România vs MS

Cum putem contribui împreună?

 

Prin promovarea programului Romania vs. MS, un studiu de piață național, susținut de experții în scleroză multiplă, ale căror rezultatele vor fi analizate și publicate în reviste de specialitate pentru medici, dar și în reviste adresate publicului larg și participanților la studiu.

Programul este susținut de către Sanofi Genzyme, cu sprijinul unui comitet consultativ de experți. Acesta se desfășoară prin intermediul Totem International, companie specializată în desfășurarea studiilor de piață și include două chestionare distincte, unul pentru pacienți și un altul pentru aparținători, disponibile aici: http://apps.totemsoftware.ro/vsms

Programul Romania vs. MS urmărește nu doar expunerea impactului real al sclerozei multiple către un public cât mai larg, ci și promovarea unui dialog mai deschis și mai informat între pacienți și medici, pentru ca pacienții să aibă posibilitatea de a lua decizii bine informate.

Ne-am bucura ca acest proiect să fie cunoscut cât mai multor pacienți cu scleroză multiplă și familiilor acestora. Dacă din ce în ce mai mulți pacienți și aparținători ne transmit care sunt provocările pe care trebuie să le înfrunte, care sunt nevoile specifice, cum se simte boala pentru ei, atât fizic, cât și emoțional, atunci și noi putem face mai multe pentru ei.

 

10.000 de persoane trăiesc cu scleroză multiplă în România. Dar SM afectează nu doar pacienții, ci și familiile lor. Chiar dacă SM este una, noi suntem cu toții diferiți.  Și cu cât cunoaștem mai multe despre SM, cu atât mai bine echipați vom fi pentru a gestiona cât mai eficient boala. Spune-ne cu ce te confrunți, care sunt provocările și nevoile tale. Și, împreună, vom încerca să venim cu soluții.

 

Completează chestionarul de mai jos! Datele furnizate de tine sunt anonime.

http://apps.totemsoftware.ro/vsms

Înapoi Rampe de acces pentru persoanele cu handicap, construite de asociațiile de proprietari, la intrarea în blocuri. PROIECT

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00