Redirecționează 3,5% din impozit pentru pacienții cu scleroză multiplă din Alba

Persoanele fizice care au venituri fie din salari sau pensii, fie din activități diverse, au posibilitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit, pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii.

Data limită pentru depunerea formularului 230 este 15 martie 2020, iar unul din ONG-urile din județ către care pot fi sprijinite prin acest demers este Asociația SM SPEROMAX Alba.

Pentru a redirecționa acești bani, contribuabilii trebuie să completeze formularul 230, în două copii, și să îl depună la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii, sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România, sau la organul fiscal central competent, potrivit legii, pentru administrarea contribuabililor persoane fizice, fără domiciliu fiscal în România.

Cei care doresc să sprijine Asociația SM SPEROMAX ALBA, pot descărca aici modelul de formular, precum și instrucțiunile de completare a acestuia.

Începând din septembrie 2007, Asociația SM Speromax Alba ajută constant pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă, de pe raza județului, prin dezvoltarea unor servicii tot mai diversificate, cu ajutorul cărora, bolnavii să-și îmbunătățească, pe cât posibil, viața.

Mare parte din activitățile asociației se bazează pe voluntariat, iar în ceea ce privește fondurile necesare, asociația și-a câștigat, în cei peste 12 ani de existență, încrederea și sprijinul comunității din Alba, primind, de asemenea, numeroase recunoașteri la nivel național pentru proiectele materializate.

Sursa: Urbea Mea
Înapoi Această cercetătoare este pe punctul de a vindeca Scleroza Multiplă pentru 2,3 milioane de pacienţi

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00