Presedintele SPEROMAX Alba, mesaj de Ziua Internationala a Voluntarilor

5 decembrie este Ziua Internaţională a Voluntarilor, motiv să le spunem voluntarilor Speromax şi din alte asociaţii care activează în Alba Iulia La Mulţi Ani.

Mai multe asociaţii au anunţat că îşi vor reduce activitatea sau vor dispărea pur şi simplu dacă va fi votată legea Liviu Pleşoianu-Nicolae Şerban !
Iată câteva din gândurile lui Dragoş Zaharia, preşedintele SM SPEROMAX Alba, către inimoşii săi voluntari:
„Există specia asta aparte de oameni, ştiţi, care oricâte le-ai cere să facă pentru organizaţia ta, oricând, spun mereu DA, şi nu aşa, cu plictiseală, ci cu zâmbetul pe buze şi cu un entuziasm pe care nu ştiu de unde îl mai iau! Sau poate ştiu, că am fost şi eu ca ei!:)
Şi am de ceva timp la mine, la Asociaţia SPEROMAX, gaşca asta de vreo ……. (mulţi) voluntari care mă scot din toate belelele. Pentru că şi eu sunt entuziast şi vreau să fac multe multe lucruri şi nu spun niciodată NU când vine vorba de o campanie sau un eveniment nou, ca apoi să mă trezesc depăşit de situaţie şi înnoptând în faţa calculatorului. Şi-atunci, în miezul nopţii, mă pun şi le scriu mail-uri din alea disperate la care titlul sună cam aşa: „HEEEEELP!!!”. Şi de fiecare dată mă trezesc dimineaţa cu câte 4-5 răspunsuri de tipul „Vin eu!!!”. Ei cum să nu-i iubeşti şi cum să nu te lauzi toată ziua că eşti mândru de ei?
Astăzi este ziua lor, 5 decembrie – Ziua Internaţională a Voluntarilor, aceşti omuleţi care fac tot ce fac cu o pasiune debordantă, muncesc uitând să se mai uite la ceas, şi la urmă îmi mai şi mulţumesc. Ei mie!!! Astăzi le mulţumesc eu lor, din tot sufletul meu – pentru că există şi pentru că-mi fac viaţa infinit mai uşoară! La mulţi ani, dragii mei!”
Sursa: Plaiu Luminatu
Înapoi Pledează pentru drepturile tale ca pacient!

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00