PREMIILE COPAC – EDITIA A II-A

Deschidem votul!

De astăzi, 4 septembrie 2017, orele 20.00 până la data de 14 septembrie 2017, orele 12.00, puteți vota favoriții dvs. la cele nouă categorii din competiție.

La fiecare categorie vor exista câte două premii: premiul Juriului și premiul Publicului.

Puteți vota cu un simplu click la fiecare categorie în parte. Vă rugăm să citiți cu atenție descrierile proiectelor și a persoanelor din competiție înainte de a vota.

Sunt proiecte frumoase, care au schimbat lucrurile pe zona lor de activitate, oameni care s-au implicat și au muncit, și-au construit cariere valoroase și merită toată atenția noastră!

Vă așteptăm alături de noi în încercarea de a promova lucrurile bune care se întâmplă în sănătate!

ATENȚIE! De pe un IP se poate vota o singură dată la fiecare categorie! Dacă mai multe calculatoare, conectate în rețea, folosesc aceeași conexiune la Internet, împreună vor avea dreptul la un singur vot, la fiecare categorie. Dacă opțiunile de vot nu sunt disponibile pentru un anumit sondaj, înseamnă că cineva din rețeaua dvs. a votat deja pentru acel sondaj. Dacă întâmpinați această problemă, pentru a putea vota, vă rugăm să folosiți calculatorul personal de acasă sau să votați de pe telefonul mobil! Ne rezervăm dreptul de a verifica voturile!


Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România va organiza în data de 18 septembrie 2017, la Teatrul Național din București, Sala Pictura a doua ediție a Premiilor COPAC.

Am reluat inițiativa Premiilor COPAC din dorința de a descoperi organizații care activează în zona neguvernamentală și oameni care reușesc să schimbe lucrurile în zona lor de activitate, pe cei care susțin și încurajează sistemul de sănătate.

Anul trecut, proiectul s-a bucurat de un real succes. La cele 8 categorii de premii, am primit un număr de 56 de înscrieri. La fiecare categorie a existat un premiu al Publicului si al Juriului. Pentru premiul publicului s-a putut vota pe site-ul www.copac.ro. În cele 2 saptămâni de vot, site-ul a întregistrat aproximativ 38.000 de voturi și peste 100.000 de accesări.

Vă așteptăm cu drag alături de noi și în acest an cu propuneri de proiecte și oameni implicați! Împreună putem schimba sistemul de sănătate!

Echipa COPAC

 

Dragoș Zaharia – Asociația SPEROMAX Alba

”Pentru mine personal a însemnat ENORM premiul obținut în 2016. A fost o recunoaștere a muncii noastre de zece ani din cadrul Asociației SPEROMAX Alba pentru pacienții de Scleroză Multiplă. Am simțit că munca noastră primește recunoașterea națională, de care avea nevoie. Autoritățile locale au văzut de la început importanța muncii noastre și faptul că reușim să acordăm pacienților servicii de care au nevoi, cât și ceva mult mai important speranța și solidaritate”.

 

Rodica Molnar – unul dintre câștigătorii categoriei Lider ONG – 2017

“Cu ani în urmă, viața m-a obligat să mă descurc în situații limita, să iau decizii asupra vietii fiicei mele diagnosticată cu diabet zaharat insulinodependent. Atunci mi-am dat seama cât de puțin ne cunoaștem limitele.

Anul trecut, fiica mea m-a propus la categoria Lider ONG, știind câtă trudă se află în spatele celor 11 ani, pe care i-am dedicat Asociației Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș. Am crezut în visul meu de a schimba viața copiilor cu diabet, fie dăruind, fie căutând soluții de schimbare în bine a tratamentului acestora, care zi de zi, noapte de noapte, fara încetare, calculează mâncarea, dozează insulina și determină glicemia demonstrând cât sunt de responsabili, că pot suporta la infinit înțepăturile, că nu se plâng, că nu se autovictimizeză, sperând doar ca într-o zi se vor vindeca!

Campania de sănătate Ascotid Trail Race, se afla deja la a treia ediție, este unică în România și mă bucur că am reușit să demonstram că nu există diferențe între persoanele sănătoase și cele diagnosticate cu diabet, cu o condiție, să fie bine monitorizate!

ASCOTID Mureș a primit două premii  la Gala Copac, acest fapt ne onorează și ne obliga în fața celor pe care îi reprezentăm și care ne inspiră zi de zi: copiii insulinodependenți!

Mulțumirile se împart între fiica mea care m-a învățat să prețuiesc viața și să-i ajut pe cei care au nevoie, apoi mulțumirile se îndreaptă spre votanți și juriu și către copiii cu diabet, cei care mă inspiră și mă motivează în tot ce fac.

Felicitări COPAC, ați organizat un eveniment de excepție pentru cei care muncesc în folosul comunității, încărcat cu emoție pe care o simt și acum după un an, este cel mai frumos premiu care mi-a fost decernat  vreodată și pentru care vă sunt recunoscătoare.”

Pentru a vota va rugam accesati acest link 

Înapoi STRIGĂTOR LA CER Ce a descoperit DNA despre șefii din CNAS: Bolnavi lăsați să moară, alții spălau rufe, deși figurau imobilizați la pat

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00