Politică de confidențialitate

Informații generale

În conformitate cu prevederile legislației privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul(UE) nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE(“GDPR”), AsociațiA SM SPEROMAX ALBA, cu sediul în Alba Iulia, Str. N. Titulescu, nr. 1, Bl 280, Sc G, ap. 279, jud Alba, CIF: 22571377 numită în continuare SM SPEROMAX ALBA, prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate/manuale, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al website-ului, SM SPEROMAX ALBA va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării website-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / newsletter /aderare membru, în măsura în care ne contactați în acest fel.
De asemenea, în cadrul evenimentelor SM SPEROMAX ALBA la care participați, va vom contacta în cazul în care vă dați acordul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SM SPEROMAX ALBA vă poate solicita consimtămantul pentru a prelucra date sensibile cu caracter personal, cum ar fi datele referitoare la sănătate: diagnostic, perioada tratementului, centrul SM de care apartineti. Accesul la datele pe care le-ați furnizat va fi limitat la angajații autorizați, după cum este necesar doar pentru scopurile evenimentelor organizate.
SM SPEROMAX ALBA confirmă că toate datele dumneavoastră ce se află în posesia noastră sunt confidențiale, cu excepția acordului dumneavoastră. SM SPEROMAX ALBA nu va impărtăsi datele cu alte persoane, cu excepția acordului dumneavoastră.

Utlilizarea datelor dumneavoastră

SM SPEROMAX ALBA confirmă că prin acceptul dumneavoastră vă putem contacta pentru:
  • A vă informa cu privire la serviciile oferite de SM SPEROMAX ALBA.
  • A vă invita la evenimente organizate de/sau în colaborare cu SM SPEROMAX ALBA. Va vom contacta telefonic, prin SMS sau prin e-mail pentru a vă oferi informații despre aceste evenimente.
  • A vă trimite newsleter–ul SM SPEROMAX ALBA și orice alte comunicări referitoare la proiecte în care SM SPEROMAX ALBA este partner.
  • A vă invita la training-uri, workshop-uri și alte conferințe organizate la nivel European.
  • A vă consulta cu privire la informații ce prezintă interes pentru afecțiunile pe care SM SPEROMAX ALBA le reprezintă, cât și referitor la alte acțiuni ce considerăm că sunt de interes pentru membrii SM SPEROMAX ALBA.

Drepturile avizate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem. La solicitarea dumneavoastră, aceste informații vă vor fi furnizate în format electronic.
  • Dreptul de a rectifica orice date cu caracter personal, inexacte sau incomplete.
  • Dreptul de a vă opune sau de a limita utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • Dreptul de a vă retrage consimtământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal care se bazează pe consimtământ;
  • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal, atunci când vă retrageți consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau o astfel de prelucrare este ilegală;
  • Dreptul la portabilitatea datelor care vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le sharuiti cu o altă entitate desemnată de dumneavoastră.
  • Dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime, ca date care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare; în caz de opoziție justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
  • Dreptul de a depune o reclamație în cazul în care considerați că vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu incălcarea reglementărilor aplicabile privind protecția datelor, la autoritatea de supraveghere din România: Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

Fotografii si filmări din cadrul întâlnirilor SM SPEROMAX ALBA

În calitate de organizatori și gazde ale evenimentelor, SM SPEROMAX ALBA își rezervă dreptul de a folosi imaginile preluate în rapoartele, broșurile, website-ul, cât și canalele social media. Prin înscrierea la orice eveniment organizat de către SM SPEROMAX ALBA, participanții sunt de acord că fotografiile și filmările făcute în timpul acestor evenimente pot fi postate pe site-ul nostru și pe diferite canale de comunicare. Dacă doriți să nu fie postate, vă rugăm să ne anunțați fie prin email, înaintea evenimentului, fie la înregistrare. SM SPEROMAX ALBA nu va face publică nicio imagine/filmare cu dumneavoastra dacă nu sunteți de acord.

Durata stocării datelor

SM SPEROMAX ALBA va prelucra datele cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost preluate. Vă puteți dezabona de la primirea unor astfel de comunicări comerciale oricand folosind opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Cum puteți intra în contact cu SM SPEROMAX ALBA

Dacă aveți întrebări referitoare la Politica de confidențialitate sau despre serviciile oferite de SM SPEROMAX ALBA vă rugăm să ne contactați prin email la: office.speromax@gmail.com  sau la adresa: Str. Gladiolelor, nr.3A, Alba Iulia, jud Alba.

4. Reguli de utilizare

Sunteti de acord sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de site-ul www.smalba.ro pentru a:
  • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, sau sa indicati in mod fals afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
  • falsifica datele de identificare sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul platformei;
  • publicarea in secțiunile de comentarii limbaj licențios,discriminatoriu sau apelative din categoria „hate speech”
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SM SPEROMAX ALBAva coopera cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari si pentru a investiga faptele care implica asemenea incalcari.

5. Disponibilitatea serviciului

www.smalba.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul acestui site, fara o notificare prealabila.
www.smalba.ro nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului pentru motive care nu-i pot fi imputate.
www.smalba.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin afisare pe acest site.

6. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
  • Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;
  • SM SPEROMAX ALBA nu ofera nicio garantie ca:
    – informatiile prezentate pe site vor implini toate cerintele dumneavoastră
    – serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
    – rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi intotdeauna corecte sau de incredere
    – orice eroare de programare va fi corectata.

7. Limitarea raspunderii

SM SPEROMAX ALBA nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SM SPEROMAX ALBAa fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii site-ului;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor vizitatorului;
  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.smalba.ro isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SM SPEROMAX ALBA nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

8. Confidentialitate si date cu caracter personal

SM SPEROMAX ALBA se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate care decurg sau in legatura cu actualii termeni si conditii, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, adoptat de Parlamentul European şi Consiliu în data de 27 aprilie 2016.
SM SPEROMAX ALBA se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a vizitatorilor care aleg să o comunice si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
SM SPEROMAX ALBA nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
SM SPEROMAX ALBA nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.
Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul SM SPEROMAX ALBA si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
Pentru mai multe detalii despre politica de confidentialitate a datelor, va rugam sa consultati si sectiunea Politica de confidențialitate.

Vino să stăm de vorbă despre cum te poți implica!

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare sau alte informații suplimentare.

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00