O familie din Zlatna are nevoie de ajutorul nostru

Apel pentru sprijinirea unei familii din Zlatna: au trecut printr-un accident şi un incendiu, în doar 2 zile

O familie din Zlatna are nevoie de sprijinul nostru pentru a depăşi un moment dificil. Cei doi soţi, împreună cu fiica lor, în vârstă de 15 ani, au scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident auto, pentru ca 2 zile mai târziu să se trezească cu locuința mistuită de flăcări.

Soţii Trifan au o situaţie financiară modestă, soţia fiind imobilizată în scaun rulant, diagnosticată de mai bine de 15 ani, cu scleroză multiplă, iar soţul, în incapacitate de muncă, după două operaţii la coloana vertebrală.

La sfîrşitul lunii trecute, cei trei membri ai familiei Trifan se deplasau către Cîmpeni, iar în apropierea localităţii Feneş, s-au rasturnat în afara părţii carosabile, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea lor din interiorul maşinii. Din fericire, nici unul din ei nu a avut nevoie de spitalizare, rămânând doar cu trauma psihică a evenimentului rutier.

Aceştia s-au întors acasă, pentru ca după nici două zile, să fie treziţi în miezul nopţii, de flăcările care au cuprins tot podul casei lor. Toţi cei aflați în locuinţă au scăpat teferi, însă pagubele produse de incendiu sunt însemnate.

Soţii Trifan au fost ajutați până acum de către cunoştinţe pentru a face unele reparaţii, însă au nevoie în continuare de bani pentru a face casa din nou locuibilă.

Astfel, toţi cei care doresc să le vină în ajutor, pot face donaţii în lei, în contul RO22RNCB0013051499200001, deschis pe numele Trifan Simona Ioana.

De asemenea, donaţiile pot consta şi în obiecte de mobilier, atât de utile în astfel de situaţii. Pentru asta, puteţi contacta Asociaţia S.M. Speromax Alba, la numărul de telefon 0358/103.535, sau la sediul din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A, dar și familia Trifan, la numărul de telefon 0757.242.989.

Sursa: Alba7
Înapoi FOTO: Sprijin pentru o familie greu încercată. Au trecut printr-un accident și un incendiu, în doar 2 zile

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00