bg_portfolio_single

Fii Moș Crăciun pentru un pacient cu scleroză multiplă!

În doar câteva zile, va începe luna cadourilor si fiecare dar făcut va însemna o rază de fericire pentru cei care îl vor primi. Astfel, Asociația SM Speromax Alba vă lansează provocarea de a fi Moș Crăciun pentru bolnavii de scleroză multiplă din județ, oameni pentru care motivele de bucurie nu sunt foarte dese.

Fie că este vorba despre donații constând în bani sau în produse, membrii comunității sunt invitați să îl ajute pe Moș Crăciun să aducă zâmbete cât mai multe pe chipurile celor care suferă de scleroză multiplă.

Cei care vor să doneze, o pot face direct la sediul SM Speromax Alba, pe strada Gladiolelor, nr. 3A, din Alba Iulia, unde vor fi colectate și împachetate cadourile care vor ajunge în prag de Sărbători la beneficiarii asociației. De asemenea, donațiile în bani pot fi făcute în contul RO73BTRLRONCRT00A1554005.

SM Speromax este singurul ONG din județ care, de 12 ani, cu ajutorul voluntarilor și a comunității, sprijină toți pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă din Alba, dezvoltând o întreagă serie de servicii menite să le facă beneficiarilor viața mai ușoară.

Sursa: Pro Alba
Înapoi Ajută copiii pacientelor cu SM să-și vadă mama zâmbind

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00