De astăzi, până în 15 decembrie, puteți aduce cadouri pentru pacienții cu scleroză multiplă

Echipa Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” Alba Iulia dorește să implice comunitatea locală într-o acțiune de strângere de cadouri pentru pacienții cu scleroză multiplă, astfel încât sărbătorile să vină cu un zâmbet și pentru ei. Campania este derulată în sprijinul Asociației SM Speromax Alba, care are circa 80 de beneficiari, persoane diagnosticate cu scleroză multiplă.

Începând de astăzi, oricine poate veni la sediul centrului, din strada Gladiolelor 3A, cu un cadou frumos ambalat, așa cum fiecare își dorește să primească. Pachetele vor putea fi aduse până în 15 decembrie, între orele 10 și 18, cu excepția zilelor declarate sărbători legale. Cutiile nu vor fi sigilate, pentru a putea fi verificat conținutul acestora.

Atunci când vă gândiți ce să puneți în cutii, trebuie să luați în calcul următoarele:

  • Beneficiarii Asociației SM Speromax Alba au între 18 și 70 de ani și mulți dintre ei sunt imobilizați la domiciliu din cauza bolii. Asta înseamnă că în mai mică măsură au nevoie de haine, deși puteți pune șosete, mănuși sau fulare dacă sunt noi.
  • Puteți pune alimente neperisabile (vă rugăm să verificați data de expirare, luând în considerare că vor ajunge la ei în preajma Crăciunului), obiecte de igienă personală, dar și cărți.
  • Pacienții cu scleroză multiplă au mare nevoie de suplimente alimentare și parafarmaceutice. Iată o listă cu ce folosesc cei mai mulți dintre ei: Milgamma N, Tena Lady Extra Plus, Coenzima Q10, Tena Pants, Bilobil Forte, Osteocare, Tena Slip, Neuromultivit, Neuroage, vitamina D, Omega 3, Tonotil și multivitamine.

Persoanele care au disponibilitatea de a dona mai mult pot aduce dispozitive medicale, cadre fixe, cadre cu roți sau scaune rulante sau pot face donații pentru carburant, deoarece voluntarii și membrii Asociației SM Speromax Alba se deplasează des la domiciliile pacienților.

Vă mulțumim pentru implicare!

Persoane de contact:

  • Ana Cosma, coordonator Centru de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia – telefon 0749163002
  • Dragoș Zaharia, președinte Asociația SM Speromax Alba – telefon 0745798953
Sursa: Academia Doamnelor
Înapoi Accesul la sistemul de sănătate pentru pacienții cu boli cronice

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00