Biorezonanță

Biorezonanta

Recent cercetatori rusi si germani au demonstrat ca organismele vii produc semnale electromagnetice incepind chiar de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism si sunt responsabile de generarea vietii si de sfirsitul ei. Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica. Desi nu putem inca analiza semnalele electromagnetice cele mai subtile, putem sa analizam schimburile bioelectrice la nivelul macro al organismului, pe acesta baza putind fi analizata cu mijloace moderne, starea de sanatate.
Schimburile de la nivel celular sunt nu numai electrice dar si electromagnetice producindu-se intr-o anumita gama de frecvente. Este descris si un schimb de fotoni (biofotoni) cu un rol foarte important in comunicarea informatiei. De altfel cercetatori rusi au aratat ca acele cai energetice cunoscute din cele mai vechi timpuri, numite meridiane, raspund la stimuli luminosi aplicate in punctele de acupunctura, functonind ca niste cai optice (fibre optice) care conduc energia spre centrele energetice si o distribuie organelor interesate prin intermediul sistemului nervos vegetativ. (Recent se pare ca un model de computer bazat pe fibre optice si energie fotonica a fost deja experimentat)

Medicina bio-informatica are ca scop monitorizarea schimburilor de semnale elctrice putind sa deceleze cauza imbolnavirilor surprizand astfel boala in stadiul nemanifest si astfel sa incerce o influentare terapeutica, mai degraba decit sa aplice masuri paleative bazate pe simptome.

Totul in natura se afla in continua miscare asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice de unde divergente continind informatia sursei care le-a produs, unda la rindul ei este totalitatea particulelor energizate create de sursa si poate fi inregistrata conform potentialului receptorului.Undele radiante se deplaseaza in spatiu transportind cantitati mari de energie si informatie. Tot ce exista in univers si pe pamant exista sub forma energo-informationala. Undele energetice de anumita frecventa si amplitudine ale organismelor vii contin informatii referitoare la sursa adica ele reprezinta totalitatea radiatiilor sistemelor si organelor.

Se poate observa aceasta cu ajutorul computerului tomograf cu imagine termica sau cu ajutorul altor mijloace de inregistrare a radiatiilor emise de organismele vii unde informatia primita este evidentiata fie prin receptarea directa a radiatiilor de la surse vii sau primirea undelor reflectate de la nivelul diferitelor organe.

In toate cazurile informatia continuta in undele energetice radiate de un corp este transformata intr-o metoda de control vizual, care este potrivita perceptiel noastre nonverbale a mediului inconjurator. In zilele noastre, undele (oscilatiile) electromagnetice sunt tot mai cunoscute si intens cercetate.

Terapia biorezonanta consta in corectarea functiei alterate a organelor si sistemelor. Astfel se neutalizeaza functiile patologice si se restaureaza starea fiziologica a organismului, influenta producandu-se la nivel celular. Acesta metoda pemite sa se trateze o multime de afectiuni fara a se recurge la produse farmacologice. Este indeobste cunoscut ca activitatea oricarei fiinte vii este insotita de aparitia unui unui mic curent frecvential in relatie cu polii electrici si magnetici celulari.

Putem spune ca fenomenele electrice si magnetice din organism sunt permanent conectate cu functiile si abilitatile vitale si reprezinta fundamentul tuturor proceselor incepand del la conceptie pana la transmiterea informatiei.

Se pare ca polarizarea electrica celulara, la nivel de organe, sisteme si intregul organism, rezoneaza in permanenta cu energia Universului.Acesta este motivul pentru care existenta unui organism compus din atomi si molecule, in cadrul mediului inconjurator de unde electromagnetice este definit de o optima cooperare cu polarizarea multipla electromagnetica in care anumite componente ale spectrului de oscilatii elctromagnetice provin de la soare,pamant si din intregul Univers.Viata pe pamant se dezvolta prin polarizare elecromagneica si rezonanta cu diferitele forte universale. Aceasta polarizare electromagnetica nu este de neglijat pentru ca in realitate ea i-si exercita influenta regulatoare asupra tuturor functiilor organismului.

Cum actioneaza tratamentul prin biorezonanta?
Asa cum s-a mentionat anterior organismul este o sursa de de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos.Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic (homeostazic) al organismului.

Daca organismul prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilbru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze. Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutoul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate reformatate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Compnente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa constituind astfel un mecanism feedback.

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocajele energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala, sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii restaurarii si normalizarii proceslor biologice, fnctionale la nivelul structurilor celulare.Biorezonanta este pefect compatibila cu orice alta terapie conventionala sau traditionala.

Informatiile sunt preluate de pe situl www.medicina-cuantica.ro