Asociaţia SM SPEROMAX ALBA este în căutare de voluntari implicaţi şi motivaţi

Asociaţia SM SPEROMAX ALBA este în căutare de voluntari implicaţi şi motivaţi care își pot dedica o parte din timpul lor liber pentru a ajuta persoanele afectate de scleroză multiplă.

Așadar, toți cei care se încadrează în profilul voluntarului altruist, responsabil, pro-activ, pozitiv și dornic de a se implica în sprijinirea pacienților cu scleroză multiplă din Alba, sunt așteptați să se alăture echipei asociației.

Beneficiile și satisfacțiile practicării voluntariatului sunt nenumărate, însă, cu siguranță, viitorii membri ai echipei Speromax vor găsi un cadru propice dezvoltării personale, își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și relaționare, vor lua parte la cursuri și workshop-uri de formare și vor lua contact cu specialiști din diferite domenii.

Momentan, zece voluntari se ocupă de activitățile și evenimentele organizate de SM Speromax Alba, precum și de vizitele la domiciliile pacienților. Orice mână de ajutor în plus contează pentru ca pacienții să beneficieze de cât mai multe servicii din partea asociației.

Doritorii sunt așteptați să se adreseze Asociației SM Speromax Alba, la numărul de telefon 0752.154.241, printr-un e-mail la adresa crisanbianca95@yahoo.com, sau direct la sediul asociației, din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A. Mai multe informații despre activitatea asociației, puteți afla de pe site-ul www.smalba.ro.

Sursa: Urbea Mea
Înapoi Asociaţia SM Speromax Alba caută voluntari care să ajute persoanele afectate de scleroză multiplă

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00