27 februarie: ”Simfonie de primăvară” – eveniment dedicat artei, în care armonia culorilor se va împleti cu cea a sunetelor, la Academia Doamnelor, în Alba Iulia

1

27 februarie: ”Simfonie de primăvară” – eveniment dedicat artei, în care armonia culorilor se va împleti cu cea a sunetelor, la Academia Doamnelor, în Alba Iulia

Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor”- Primăria Alba Iulia va organiza marți, 27 februarie 2018, de la ora 18, la Hotel Transilvania din Alba Iulia, un eveniment dedicat artei, în care armonia culorilor se va împleti cu cea a sunetelor. Artistul plastic Rodica Pungea va aduce în atenția publicului albaiulian cele mai recente lucrări ale sale, cuprinse în expoziția ”Simfonie de primăvară”, prezentată de președintele Uniunii Artiștilor Plastici Alba dr. prof. Ioan Traian Mîrza. Rodica Pungea a debutat ca artist plastic în anul 1983. De atunci, a avut 15 expoziții personale de pictură și a participat la zeci de expoziții colective.

Evenimentul va fi completat de un recital de muzică clasică, susținut de tineri talentați care, prin muncă și dăruire, mențin municipiul Alba Iulia în topul lumii artistice naționale. Este vorba despre: David Săndulache – vioară, Antonia Tatiana Mancer – vioară, Cristian Gabriel Pop – violoncel, Kerstin Doriana Chiciudean – flaut, prof. Andrei Dragomir – pian și prof. Ovidiu Pârjol – pian.

Cu ocazia acestui eveniment, Centrul de Resurse ”Academia Doamnelor” – Primăria Alba Iulia va continua campania de susținere a activității Asociației SM Speromax Alba, singura din județ care reunește pacienții cu scleroză multiplă. Persoanele care doresc să facă donații către această asociație vor putea să facă acest lucru pe toată durata evenimentului și vor primi în schimb mărțișoare lucrate de beneficiarii Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” – Primăriei Alba Iulia, în colaborare cu voluntarii Asociației SM Speromax Alba.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu: Hotel Transilvania Alba Iulia, Asociația Music-Art-Symphony Alba Iulia, Liceul de Arte ”Regina Maria” Alba Iulia, Uniunea Artiștilor Plastici Alba.

Sursa:Ziarul Unirea
Înapoi Simfonie de primăvară – Academia Doamnelor

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00