Ștafeta ciclistă în sprijinul persoanelor cu scleroză multiplă

Pentru al VII-lea an consecutiv, Alba Iulia se va alătura municipiilor care găzduiesc Ștafeta Ciclistă SM.

Scopul evenimentului este de a demonstra solidaritatea comunităților locale, față de semenii diagnosticați cu scleroză multiplă. Startul Ștafetei Cicliste SM în Alba Iulia se va da în Piața Cetății, joi, 30 mai, la ora 17.00, iar persoane de toate vârstele sunt invitate să fie alături de cei care suferă de această maladie.

Evenimentul este unul recreativ itinerant organizat în 8 localități din România și București, cu participarea voluntarilor, copii, tineri, a persoanelor afectate de SM și a famililor acestora, cu prilejul zilei mondiale SM – 30 mai, într-un demers comunitar de susținere a cauzei persoanelor afectate de scleroza multiplă pentru solidarizarea și încurajarea persoanelor afectate de această maladie.

Concret, 3 voluntari bicicliști pornesc într-o ștafetă ciclistă dedicată cauzei SM, legând mai multe localități din România (Oradea, Bistrița, Neamț, Harghita, Alba Iulia, Timișoara, Craiova și București). Ștafeta Ciclistă SM este organizată la Alba Iulia de către Asociația de Scleroză Multiplă din România, în parteneriat cu Asociația SM SPEROMAX Alba.

Sursa: Scoala Pacientilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: