Participă cu o donație pentru o bucurie oferită pacienților cu scleroză mutiplă din Alba

Perioada Sărbătorilor de iarnă reprezintă tot timpul un bun prilej de a le fi aproape semenilor. Asociația SM Speromax Alba dorește să aducă de Crăciun un zâmbet pe chipurile pacienților diagnosticați cu scleroză multiplă, însă pentru asta, este nevoie de sprijinul comunității. Astfel, toți cei care doresc să aducă magia sărbătorilor mai aproape de zecile de beneficiari ai asociației, pot participa cu o donație, constând în bani sau produse.

Fondurile donate vor fi folosite pentru organizarea unei mese festive, la care sunt invitați pacienții. De asemenea, sumele se vor transforma și în pachete pentru ca tolba Moșului să fie plină cu cele necesare beneficiarilor asociației.

Pentru donații în bani, este pus la dispoziție contul Asociației SM Speromax Alba, RO84BTRL00101205A15540XX, cu specificația ”Donație Crăciun”. Cei care doresc să dăruiască pachete constând în produse, sunt așteptați la sediul asociației, în Alba Iulia, pe strada Gladiolelor, nr. 3A. Mai multe informații, puteți obține la numărul de telefon 0358/103535.

Împreună le putem face o bucurie de Crăciun unor oameni speciali și plini de bunătate!

Sursa: Revista de Alba

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: