DENAS

Diagnostic si Terapie prin Biorezonanta

Dynamic Electro Neuro Stimulation este o metoda noua de tratament biorezonant destinat armonizarii energiei naturale a organismului, bazat pe electrostimulare neuronala si fenomenul biofeedback. Dezvoltat in laboratoarele secrete ale cercetarii spatiale din fosta URSS, dupa mai multe imbunatatiri DENAS a devenit accesibil si folosit pe scara larga in beneficiul sanatatii, in multe tari. Prima varianta numita SKENAR (Self biofeedback neurologic Adaptive Regulator) a fost experimentat in spatiul cosmic, pe cosmonauti si este bazat pe experienta medicala europeana si medicina orientala, precum si pe ultimile achizitii tehnologice in domeniul elctronicii aplicate. Stimularea dinamica electroneuronala se bazeaza pe actiunea asupra zonelor reflexogene si a punctelor de acupunctura ale corpului, prin scurte impusuri electrice si pe schimbarea dinamica a rezistentei electrice cu actiune reflexa in profunzime, ceeace conduce la schimbari simptomatice, hemodinamice, si homeostazice, cu influentarea pozitiva a tuturor mecanismelor patogenetice avind ca rezultat final ameliorarea si vindecarea a numeroase boli fara folosirea de medicamente.
Sistemul nervos central primeste informatii de la organele interne si trimite semnale catre acestea, sub forma impulsurilor electrice (neuroimpulsuri). Este posibil ca organele interne afectate de boala sa fie tratate prin anumite impulsuri electro-informationale, caracteristice pentru organismul uman, prin intermediul anumitor zone ale corpului unde respectivele organe se proiecteaza.

Aparatul DENAS genereaza impulsuri care au o baza fiziologica si au caracteristici similare cu cele ale organelor vizate. Aparatul permite detectia si tratamentul prin intermediul punctelor biologic active conform metodei Voll, scanarea cutanata si influentarea terapeutica prin biofeedback, detectia si tratamentul prin auriculoterapie, testarea medicamentoasa.

Aparatul “citeste” informatia receptionata la nivelul pielii, o proceseaza cu ajutorul “creierului electronic” si o returneaza organismului la nivelul zonelor reflexogene sub forma unor impusuri electrice de mica putere (BIOEEDBACK). Aceste impulsuri sunt percepute de sistemul nervos care mobilizeaza organismul in scopul refacerii functionale.

Acest sistem unic de biofeedback DENAS-organismul uman, asigura o eficientizare si individualizare a tratamentului, Impulsurile electro-informationale transmise de aparat avind componente de diagnostic si tratament.Valorile considerate normale pentru ogane si tesuturi sunt incorporate in memoria aparatului care “informeaza” sistemul nervos despre toate posibilile deviatii de la conditiile normale, ceece conduce la refacerea homeostaziei si a organelor afectate.

Acest aparat de diagnostic si tratament automat foarte eficient, este reprezentativ pentru trendul medicinei secolului XXI fiind neinvaziv, ecologic si fara efecte secundare, stimulind resursele proprii de vindecare ale organismului pentru eliminarea bolii sau ale oricarei disfunctii. Este o combinatie perfecta diagnostic-tratament pentru medicina secolului XXI. Eficienta terapiei DENAS este de 90% din care 60% din cazuri sunt perfect recuperate clinic iar 30% au o evolutie dinamica pozitiva.

Folosirea aparatului DENAS normalizeaza secretia hormonala, inbunatateste hemodinamica si trofismul pielei, fiind astfel un mijloc eficient de tratare a problemelor pielii, cresterea troficitatii, cu efect de regenerare si intinerire, prevenirea inbatrinirii premature a pielei, tratamentul ridurilor de expresie. Terapia DENAS este perfect compatibila cu oricare alt tratament. Supradozarea nu este posibila intrucit aparatul se deconecteaza automat la primirea informatiei prin procesul feedback, privind corectia efectuata.

Cu acest aparat pot fi tratate boli atat la adulti cat si copii, precum:

-Boli ale sistemului nervos central si periferic.
-Boli ale aparatului respirator: astm bronsic, bronsite, pneumonie, pleurite.
-Boli digestive: gastrite, ulcer gastric, hepatite, enterocolite, colecistite.
-Boli ale aparatului circulator: cardiopatia ischemica, sechele infarct miocardic, HTA.
-Boli urogenitale: pielonefrite: litiaza urinara, glomerulonefrite, cistite, tulburari menstruale, sterilitatea, fibroame.
-Stomatologie: dureri dentare, parodontite, procese inflamatorii.
-Afectiuni musculo-scheletale: artoze, artrite, edeme, mialgii, traumatisme, vindecarea rapida a fracturilor.
-Boli chirurgicale: limfadenita, hematoame, ulcere trofice.
-ORL: rinite, laringite, sinusite, otite, sindrom Meniere tulburari de auz, acufene.
-Oftalmologie: blefarita, conjunctivita, tulburari de vedere.
In boli cronice – se obtin amelorari importane ale simptomatologiei, comparativ cu tratamentele medicamentoase, in peste 70% a cazurilor.
DENAS DT are posibiltatea de testare medicamentoasa a suplimentelor nutritive si remediilor homeopate, prin metoda Voll si de diagnostic si tratament prin metoda auriculara (Nogier) cu ajutorul modulului “Biorepair”

Aparatul DENAS a fost si este folosit cu succes in departamentul de cercetare stiintifica al Spitalului Aviatiei Militare din Rusia, Institutul ce Cercetari in Chirurgia pediatrica, institutul de Neurochirurgie Burdenko, de catre medici de diferite specialitati din Rusia si multe alte tari din lume. Este inregistrat oficial ca aparat de diagnostic si tratament de catre Ministerul Sanatatii al Federatiei Ruse. Exista in lume aproximativ 4000 de dispozitive similare, folosite de medici de toate specialitatile, in aprox. 55 de tari. In Germania unde procedura a fost mult dezvoltata exista o experienta de peste 25 de ani. Studii stiintifice au demonstrat obiectiv eficienta si lipsa de nocivitate. In ultimile doua decenii sute de mii de pacienti din lumea intreaga au beneficiat de efectele benefice ale acestui tip de tratament.