Alex Preda, nominalizarea SM Speromax Alba, în Gala Națională a Voluntarilor

Pentru al doilea an consecutiv, Alex Preda este nominalizat de către Asociația SM Speromax Alba, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, la categoria ”Voluntarul Anului”. Munca depusă și solicitudinea de care a dat dovadă și în acest an, au făcut ca Alex să fie opțiunea firească pentru nominalizare.

În cei trei ani, de când s-a alăturat echipei SM Speromax Alba, Alex Preda s-a ocupat de tot ce inseamnă tehnologie, programare web, fișiere, baze de date, sau site-uri, răspunzând cu promptitudine tuturor solicitărilor. El a făcut ca imaginea asociației în mediul online să fie una de calitate, iar informațiile relevante să fie la îndemâna tuturor celor interesați.

Pe lângă una din marile lui pasiuni, tehnologia, Alex s-a dovedit a fi de un real folos și din postura de coordonator al voluntarilor SM Speromax. Pozitivitatea lui a reprezentat sursa de motivație pentru colegii de echipă și ”motorul” unor proiecte și activități destinate pacienților cu scleroză multiplă din județul Alba.

Pentru toate acestea, Alex Preda merită titulatura de ”Voluntar al anului”. Pentru asta, este nevoie de susținerea noastră, cu un vot pe site-ul Galei Naționale a Voluntarilor.

”Un voluntar de basm, aşa cum doar în poveşti găseşti, sau probabil în filmele de acţiune, pentru că Alex este un om de acţiune, gata în orice moment “de luptă”. Pe lângă faptul că Alex coordonează tot acest arsenal de comunicare media, mentenanţă de site şi programe online, statistica serviciilor acordate de către specilalişti asociaţiei, el deţine şi funcţia de coordonator de voluntari şi face o treabă excelentă, mai ales când vine vorba de motivarea, monitorizarea şi evaluarea voluntarilor. Nu avem alte cuvinte cu care să îl descriem pe Alex, el este, pur și simplu, Voluntarul Anului!”, așa îl descrie pe Alex Preda președintele Asociației SM Speromax Alba, Dragoș Zaharia.

Gala Națională a Voluntarilor este eveniment de marcă al Federației VOLUM care de 8 ani aduce în prim plan și sărbătorește meritele voluntariatului la nivel național, în luna decembrie. Organizații și instituții, presă, parteneri strategici și reprezentanți ai voluntariatului corporate, se adună sub umbrela unui moment de celebrare a VOLUNTARIATULUI. O dată pe an, voluntarii sunt cu adevărat aplaudați și poveștile lor sunt auzite de o țară întreagă, Gala Națională a Voluntarilor având două componente: premierea câștigătorilor din competiție și recunoașterea publică a inițiativelor de voluntariat cu impact.

Sursa: Revista de Alba

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: