VIDEO: Declarația femeii, ținută să aștepte 3 ore la UPU Alba Iulia....

VIDEO: Declarația femeii, ținută să aștepte 3 ore la UPU Alba Iulia. Reacția conducerii Spitalului Județean Alba

85
0
SHARE

Pentru albaiulieni nu mai este o noutate faptul că timpul de așteptare pentru o consultație, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, este, de multe ori, destul de lung. Printre cei nemulțumiți de modul în care au fost tratați la UPU se numără o femeie din Alba Iulia, diagnosticată cu scleroză multiplă, care a fost ținută să aștepte la triaj, aproximativ trei ore, pentru ca în final să plece acasă fără să fie consultată de niciun medic.

Femeia spune că a fost ținută să aștepte ore întregi, aparent fără nicio justificare, dat fiind faptul că, în intervalul de timp petrecut la triaj, nu a fost aglomerație.

Asociația SM Speromax Alba a înaintat o sesizare către conducerea Spitalului Județean de Urgență Alba, care urmează să fie analizată.

Femeia se află în evidențele unui medic neurolog din Cluj Napoca. Acesta însă este în concediu în această perioadă și a sfătuit-o pe pacientă ca în cazul în care intervin probleme, să se adreseze unui medic de specialitate din Alba Iulia.

În această situație se regăsesc mulți pacienți, care preferă să se adreseze cabinetelor private, decât să își testeze nervii așteptând să beneficieze de serviciile medicale pentru care plătesc asigurări.

Sursa : Revista de Alba

Alte stiri:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY