JOI: Ștafeta Ciclistă SM 2017 în Alba Iulia. Tur simbolic pe biciclete...

JOI: Ștafeta Ciclistă SM 2017 în Alba Iulia. Tur simbolic pe biciclete în Piaţa Cetăţii

94
0
SHARE

Joi, 25 mai, Societatea de Scleroză Multiplă din România și Asociatia SM Speromax Alba organizează, începând cu ora 17.00, în Piaţa Cetăţii, un eveniment în cadrul campaniei Ștafeta Ciclistă SM 2017 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

Evenimentul recreativ itinerant, de tip ștafetă ciclistă, este organizat în 15 localități din România și București, cu participarea voluntarilor, copii, tineri, a persoanelor afectate de SM și familia acestora, cu prilejul zilei mondiale SM, 31 mai, într-un demers comunitar de susținere a cauzei persoanelor afectate de scleroza multiplă, pentru solidarizarea și încurajarea persoanelor afectate de această maladie.

Trei voluntari bicicliști au pornit într-o ștafetă ciclistă dedicată cauzei SM, legând 16 localități din România (Oradea, Cluj-Napoca, Bistrița, Reghin, Neamț, Harghita, Covasna, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Alba Iulia, Sibiu, Călimănești-Vâlcea, Craiova și București), în care comunitatea, copii, tineri și membri ai familiei, utilizând propriile biciclete, se alătură, ca suporteri bicicliști, într-un tur ciclist simbolic și recreativ.

De la Alba Iulia, echipa ștafetei va pleca spre următoarea destinație din traseul național, purtând ca ștafetă, mesajele și fotografiile de încurajare ale comunității, pe care le va culege de pe tot traseul, până la punctul terminus.

Albaiulienii pot veni joi la evenimentul din Piaţa Cetăţii, cu bicicleta împreună cu prietenii, familia, colegii sau chiar singuri.

Sursa : Urbea Mea

Alte stiri:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY