Posturi libere la Spitalul Județean Alba Iulia. Se caută cinci Șefi de...

Posturi libere la Spitalul Județean Alba Iulia. Se caută cinci Șefi de Secție și un Șef Serviciu

334
0
SHARE

Spitalul Județean Alba organizează concurs pentru ocuparea a șase porturi vacante. Se caută cinci șefi de secție și un șef de serviciul. Cei interesanți se pot înscrie până la data de 11 februarie la sediul instituției.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1406/2006 cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu prevederile art 184 din legea nr. 95/2006, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții:
Șef Secție:
Secția gastroenterologie
Secția cardiologie
Secția chirurgie generală
Secția obstetrică ginecologie
Secția pediatrie
Șef Serviciu
Serviciul Județean de Medicină Legală

Concursul va avea trei părți, și anume proba scrisă, proba practică și interviul, fiecare având câte 100 de puncte. Probele sunt eliminatorii și vor fi declarați admiși doar cei care au obținut minim 200 de puncte.

Condiții de Participare:
Pentru funcția de șef de secție/serviciu, se vor prezenta la concurs medici cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și în care sunt confirmați prin Ordin al ministrului sănătății.
La concurs se pot prezenta candidați care au obținut atestatul în managementul serviciilor de sănătate și cei care depun declarație pe propria răspundere că vor obține acest atestat în maxim un an de la numirea în funcție.
Persoanele sancționate în ultimii doi ani de către unitățile la care au fost angajate sau de către Colegiul Medicilor din România, precum și cele cărora le-a încetat contractul de administrare în condițiile stabilite de OMSP nr.1406/2006, art. 5 lit. b), c), sau d) nu pot participa la concursul de examen.

Sursa : Alba24

Alte stiri:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY